Acasă Publicitate pentru sponsori

Publicitate pentru sponsori

Foto: „Hucho hucho” de Harald Peki (= User Krampus on de.wikipedia) – selbst fotografiert von Harald Peki. Sub licență Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hucho_hucho.jpg

Sponsorii care ne oferă bani și materiale în vederea realizării Stațiunii de Reconstrucție Ecologică a Râurilor și Dezvoltare Durabilă Montană – Frasin vor fi mediatizați prin oferta noastră de reclamă și publicitate în următoarele moduri:

Inscripționare pe posterul cu tema Salvarea lostriței în ultimul ei refugiu.

Realizarea unor emisiuni la TVR1 și posturile locale din Suceava: Favorit, N24, Etno TV, în parteneriat cu primăria comunei Ciocănești, odată cu participarea la Festivalul Național al Păstrăvului, care se organizează în fiecare an în Comuna Ciocănești, în perioada 15-20 august, și unde S.E. Aquaterra este parteneră încă de la prima ediție. Cu această ocazie vom mediatiza activitățile efectuate cu ajutorul sponsorilor noștri și dorim chiar participarea unui reprezentat al firmei la festival.
Menționăm că pe teritoriul comunei Ciocănești se găsește majoritatea populației de refugiu de lostriță.

Într-un film documentar care este în curs de realizare de către echipa AQUATERRA.

Realizarea unor bannere de mari dimensiuni, pe care vor fi menționate firmele participante la proiect și care vor fi amplasate la:

Sediul stațiunii: Frasin, Suceava;

Pe valea Bistriței, pentru delimitarea zonei de refugiu pe râu în sectorul localităților Cârlibaba – Ciocănești – Iacobeni – Vatra Dornei (zonă de conservare declarată la nivel european dar pentru care nu s-au luat nici un fel de măsuri).

Site-ul de internet dedicat stațiunii și lostriței.

Realizarea unei cărți cu speciile rare de pești din fauna României și enunțarea sponsorilor care au participat la realizarea sa.