Acasă Realizari Realizari ale SE Aquaterra RO

Realizari ale SE Aquaterra RO

743
0
DISTRIBUIȚI

1 – Administrăm 6 situri Natura 2000.

2 – Suntem  preocupați de salvarea speciilor rare de pești din toate apele Românieiși de aceea dezvoltăm cu greu, cu bani puțini pentru că în țara noastră nu se sponsorizează activitățile reale ca in occident ci work-shop-uri sterile de mediu în care timp pierdut interminabil pe discuții de 28 de ani speciile dispar, apele devin tot mai pustii, sponsorii vor să finanțeze autoritățile reconstrucția ecologică, Uniunea Europeană este mințită mereu și banii destinați acestor activități se deturnează an de an până azi. Dar noi continuăm cu stoicism să muncim la construcția stațiunii și vrem ca tu vizitatorule să înțelegi că aceste specii ca Romanichttys valsanicola (aspretele) și Hucho hucho (lostrița) au efective de 5-8 exemplare în ultimile refugii. Poate așa înțelegi efortul nostru disperat și vii să ne dai o mână de ajutor recomandându-ne la alții care ne pot ajuta cu bani sau materiale ca să salvăm aceste specii înainte de a fi prea tîrziu. Nu este un mesaj patetic, este chiar realitatea groaznică a acestor specii pe care le iubim căci fac parte din patrimoniul natural al țării și e păcat să fie ajunse în pragul dispariției și noi să nu facem nimic! Trimite mai departe mesajul nostru de salvare!

3 – avem 3 filiale si sute de experți care activează.

4 – vino și devino membru, voluntar la noi sau sponsor al activităților nobile de salvare a speciilor rare de plante și animale din flora și faună României, reducere a poluării, reconstrucția ecologică a habitatelor naturale.

5 – oferim expertiză calificată celor care vor să proiecteze ferme piscicole și consultanțăsupercalificată pentru efectuarea studiilor de evaluare adecvată de mediu pentru care suntem autorizați de 21 de ani și avem una din cele mai bune echipe de experți care lucrează în mai multe facultăți de biologie de pe tot cuprinsul țării: București, Iași, Sibiu, Craiova, Constanța, Bacău, Suceava, Târgu Mureș.

6 – putem asigura consultanța și proiectarea de grădini, amenajări peisagistice, acvarii și de stații de filtrare biologică a apei avansată.

7 – putem efectua activități de  cercetare aploicată avansate și greoaie  de ecotoxicologie și epurare avansată a apei pentru mici amenajări de ferme agricole, bălți, lacuri, râuri, zona costieră a Mării Negre.

Tot ce avem donăm mereu  la realizarea stațiunii și salvarea speciilor rare. Veniți alături de noi!

8 – milităm și facem campanii de mediatizare de 25 de ani de cînd ne-am fondat pentru înfiintarea Acvariului Bucureștiului pentru care de cînd ne-am fondat am tot făcut intervenții la primarul general al Capitalei, la primarii de sector ca să se implice noi venind cu consultanță, dorința de a avea și capitala cel mai ecologist mijloc de educație a publicului pentru natură din cîte există azi în lume și care realmente dacă sunt bine făcute schimbă mentalitățile oamenilor la nivel de popoare întregi în timp scurt.

Avem și know-how și parteneri internaționali – asociații de acvaristică unde sunterm membri, cele mai mari acvarii din Europa și din SUA ca potențiali parteneri la realizarea acvariului bucureștean.

Veniți alături de noi să convingem edilii!

Vizitați și sondajul realizat de către noi și partenerii noștri (Aster Consulting și colab.)

Hai la Aquaterra și cu noi împreună pentru a schimba România țara noastră dragă și frumoasă și să nu mai lăsăm pe alții să o pângărească și să o distrugă că nu putem trăi decît cu natura împreună (pădurile noastre care ne-au salvat tot timpul în istorie, apele curate care ne-au potolit setea și ne-au hrănit poporul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here