Acasă Sponsorizare Sponsorul Anului 2017 este firma Sanex SA, din Cluj

Sponsorul Anului 2017 este firma Sanex SA, din Cluj

797
0
DISTRIBUIȚI

Producător de plăci ceramice de faianță și gresie

Cu o istorie și tradiție de peste 36 de ani în domeniul ceramicii pentru construcții, firma Sanex SA este recunoscuta în Romania ca mare producător de plăci ceramice (faianță și gresie) și decoruri (brâuri și medalioane).

Numele Sanex SA este sinonim cu exigența pentru calitate și grija pentru alinierea la cele mai noi tendințe în design. Integrarea din 2004 în portofoliul grupului austriac LASSELSBERGER, unul dintre cei mai mari producatori de plăci ceramice din Europa, a adus brandului Sanex într-un timp foarte scurt un aport semnificativ de know-how.

Prin multitudinea de solutii ambientale propuse, produsele Sanex ofera o permanentă sursa de inspirație pentru cumpărătorul dornic să-și creeze un ambient elegant, natural și personalizat.

Sanex0

Astfel, producătorul de plăci ceramice Lasselberger, cel care produce gresie şi faianţă de calitate superioara la fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, utilizand integral materiale oferite de piata autohtona, ne-a oferit acum, spre final de an o generoasa sponsorizare – 400mp – cca. 9 tone) de gresie portelanata, material extrem de necesar pentru captusirea bazinelor cu pesti de la Plutonita, Frasin, Suceava.

Sanex1Reamintim tuturor faptul ca Lasselberger produce plăcile ceramice pe care le vinde în România la cele cinci linii de fabricaţie de la fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca – două pentru gresie, două pentru faianţă şi o a cincea linie de producţie pentru plăci de decor şi brâuri.

Sanex3Multumim inca odata pe aceasta cale atat firmei Sanex SA cat si tuturor celor care au facut posibila aceasta actiune.

Mii de multumiri d-nei Crina Baras, Quality Manager, cea care a si coordonat intreaga actiune din partea Sanex SA!

***

Munca asidua a celor care isi sacrifica zile si nopti pentru a ne aduce sponsorizari incepe acum, dupa mai bine de 7 luni, sa dea roade (M&M). Acum, spre final de an incepem sa culegem roadele muncii lor.

Precizam ca placile de gresie portelanata se afla deja in locatia din Plutonita asteptand incalzirea vremii pentru a putea fi, macar partial finalizate, lucrarile de la bazinele mari tip fluvariu.

Speram ca si alti producatori romani vor fi cel putin la fel de generosi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here